Lyömätön Linja Espoossa ry (aiemmin Naisten Apu Espoossa ry) on perustettu vuonna 1979. Yhdistyksen sääntöjen mukaisena tarkoituksena on auttaa fyysisen ja henkisen väkivallan uhreja, jotka ovat joutuneet lähisuhde- tai perheväkivallan kohteeksi tai todistajaksi, sekä auttaa ja tukea väkivallan tekijöitä, jotka ovat käyttäneet tai pelkäävät käyttävänsä väkivaltaa lähi- tai perhesuhteessaan. 

Yhdistys kehittää ja toteuttaa palveluissaan erilaisia toimintatapoja kaikkien perheväkivallan osapuolten auttamiseksi. Tällä hetkellä palvelut keskittyvät väkivaltaa käyttäneiden miesten tukemiseen Lyömätön tie - Väkivallan katkaisuohjelmassa®. Teemme lähisuhde- ja perheväkivallan ennaltaehkäisy- ja katkaisutyötä yhdessä muiden paikallisten ja valtakunnallisten palvelujen kanssa.

Yhdistys on toteuttanut väkivallan uhreille ja lapsille tarkoitettua Turvakotipalvelua vuosina 1983 - 2012. Lyömätön Linja aloitettiin Espoossa vuonna 1993. Miehen Linja maahanmuuttaneille miehille aloitti vuonna 2005. Kulttuurisensitiiviisen väkivallan katkaisuohjelman lisäksi Miehen Linjassa tehdään kotouttavaa työtä.

Lyömätön Linja Espoossa ry:n palveluita rahoittavat pääasiassa Espoon kaupunki ja Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA), Veikkauksen tuotoilla. Erilaisilla kehittämistehtävillä ja hankkeilla on yksittäisiä rahoituksia. Lisäksi yhdistyksen toimintoja tukevat yksittäiset henkilöt ja tahot.

Lyömätön Linja® on yhdistyksemme rekisteröity tavaramerkki. Nimen käyttöoikeus on Miessakit ry:llä ja Paasikiven Nuorisokylän Säätiöllä.

Tule mukaan!

Toivomme monipuolista yhteistoimintaa eri yhteiskunnan aloilla ja areenoilla toimivien henkilöiden ja yhteisöiden kanssa! Olethan yhteydessä, jos haluat mukaan väkivallattomuustyöhön! Voit liittyä yhdistyksemme jäseneksi (vuosimaksu 20€), jolloin voit osallistua yhdistyksen toimintaan ja pyrkiä hallitukseen. Otamme mielellämme mukaan myös kannattaja- ja yhteisöjäseniä.

Yhdistyksen säännöt

Jäsenrekisteriseloste

Printattava jäsenhakemus

facebook_page_plugin